Boetes

Kruimelpad

Inhoud pagina: Boetes

In deze rubriek vindt u de boetebedragen geldend vanaf 1 januari 2014 voor de meest voorkomende lichtere overtredingen, variërend van het te vroeg aanbieden van huisvuil, vissen buiten het visseizoen tot snelheidsovertredingen.

Voor de boetebedragen voor overtredingen begaan voor 1 januari 2014 verwijzen wij u naar de Tekstenbundel voor misdrijven, overtredingen en Muldergedragingen (zie rechter kolom).

Selecteer hieronder het onderwerp waarover u informatie zoekt. Vervolgens kunt u door middel van uitvalmenu's een verdere selectie maken.

Het boetebedrag wordt:

€340

Minderjarigen:
Werkstraf van 20 t/m 40 uur (100 - 200 euro boete)

Het bezit van harddrugs is een misdrijf


Disclaimer

De gegevens in deze database zijn ontleend aan de Tekstenbundel voor misdrijven, overtredingen en Mulder-gedragingen van het ministerie van Veiligheid en Justitie. De bedragen zijn richtbedragen. Ze geven aan welke sanctie de politie of het Openbaar Ministerie als regel in eerste instantie oplegt. In bijzondere gevallen gelden andere bedragen. Bovendien kan, als een zaak eventueel voor de rechter komt, de rechter anders beslissen. Dat betekent dat in voorkomende gevallen aan de gegevens uit deze database geen rechten kunnen worden ontleend.

Naar boven

Zoeken