Arrondissementsparket Den Haag

Kruimelpad

Inhoud pagina: Arrondissementsparket Den Haag

Kaart-Den-Haag 

Het arrondissementsparket Den Haag is verantwoordelijk voor het afdoen van strafzaken binnen de politie-eenheid Den Haag. Deze eenheid bestaat uit de voormalige politieregio's Haaglanden en Hollands-Midden.

De leiding van het arrondissementsparket Den Haag is in handen van hoofdofficier van justitie Mr. H.C.D. (Henk) Korvinus. Hij is verantwoordelijk voor Politie eenheid Den Haag en zit in de driehoek van Den Haag. Hij is landelijk portefeuillehoudend hoofdofficier Executie/ USB (Uitvoeringsketen Strafrechtelijke Beslissingen) en Jeugd. 
Mw. mr. C. A. (Kitty) Nooy is plaatsvervangend hoofdofficier van justitie. Zij is verantwoordelijk voor de aansturing van de officieren van justitie en parketsecretarissen. Verder is zij landelijk portefeuillehoudend hoofdofficier Integriteit en Veiligheidshuizen. Mw. mr. drs. L. Hennink-Weijers is directeur bedrijfsvoering en verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, logistiek van het primaire proces en werkprocessen.

In totaal werken er bijna 385 medewerkers onder wie ongeveer 60 officieren van justitie. Verder werken er parketsecretarissen, administratief medewerkers, beleids- en communicatieadviseurs en ondersteunende medewerkers.

 

Even geduld aub.
Naar boven

Zoeken