26 februari Een appende bestuurder staat voor de meervoudige kamer in Breda

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd
  • Locatie gerechtsgebouw Breda

Op 4 juni 2020 valt het oog van de politie op een bestuurder die aan het appen is tijdens het rijden. De man rijdt in een auto (met verborgen ruimte) die niet op zijn naam staat, en hij heeft geen vast woon- of verblijfplaats. De politie treft in de auto drugs aan en grondstoffen voor een drugslab. De man heeft geen werk of uitkering. Op de telefoon waarmee hij aan het appen was staan foto's van drugslabs... De man wordt door politie en justitie gezien als 'windhapper'en facilitator. Dat leidt het OM in elk geval af uit de later aangetroffen versleutelde telefoon, USBstick en vondst van een groot contant geldbedrag.