01 november Strafzaak Marengo (14 zittingsdagen)

Activiteitendata

  • Datum -
  • Tijd -
  • Locatie Bunker Osdorp

Voortzetting van de strafzaak Marengo. In totaal staan er in deze zaak zeventien personen terecht op verdenking van deelname aan een criminele organisatie en (in wisselende samenstelling) van betrokkenheid bij zes moorden, vier pogingen tot moord en van het voorbereiden van liquidaties. Ridouan Taghi en Saïd R. worden ervan verdacht leiding te hebben gegeven aan de organisatie.

Er zijn 14 zittingsdagen gepland: 2, 4, 7, 9, 10, 14, 15, 17, 22, 23, 25, 29 en 30 november. Op deze dagen vinden verhoren van getuigen en pleidooien van de advocaten plaats, en zijn reservedagen ingepland. Op 30 november is een regiezitting gepland inzake een van de verdachten. De zittingen starten alle dagen om 10.00 uur.