19 september Themazitting rijden onder invloed Rotterdam #Roadpol Safety days

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Rotterdam Wilhelminaplein 100 /125

In de themaweek Europese verkeersveiligheid organiseren politie-eenheden in heel Europa de Roadpol safety days. Het ‘verkeersparket’ Parket CVOM brengt in de themaweek zittingen onder de aandacht met verkeersmisdrijven en overtredingen.  

Op deze politierechterzitting Rotterdam zijn diverse verkeersdeelnemers gedagvaard voor het rijden onder invloed van alcohol en/of drugs of het weigeren van een ademtest/bloedproef of rijden zonder rijbewijs. Een tiental verdachten komt voor, het merendeel voor het rijden onder invloed van drugs of alcohol of het weigeren van een bloedproef. Bloedtests wezen uit dat verschillende bestuurders na inname van een mix van middelen reden: amfetamine gecombineerd met alcohol of cannabis gecombineerd met cocaine of amfetamine én cannabis.  Meer informatie bij parket CVOM of hier ,