23 november Poging tot doodslag en wederrechtelijke vrijheidsberoving

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd
  • Locatie rechtbank Leeuwarden

Zes verdachten staan 23, 24, 26 en 27 november 2020 terecht voor de rechtbank in Leeuwarden voor de gijzeling en zware mishandeling van een slachtoffer uit Groningen die werd meegenomen naar een recreatiegebied bij Leeuwarden. Twee van de verdachten zitten nog vast: een 33-jarige verdachte uit Stiens en een 27-jarige verdachte uit Leeuwarden. De overige verdachten (20, 27, 20 en 30 jaar oud) komen allemaal uit Leeuwarden. De verdenkingen luiden poging tot doodslag (in vereniging), wederrechtelijke vrijheidsberoving en het voorhanden hebben van een vuurwapen. De gijzeling werd gepleegd op 14 september 2019.