23 september Themazitting Verkeer #Roadpol Safety Days

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Rechtbank Oost-Brabant, locatie Den Bosch

 Leeghwaterlaan 8

 In de themaweek Europese verkeersveiligheid organiseren politie-eenheden in heel Europa de Roadpol safety days. Het ‘verkeersparket’ Parket CVOM brengt in de themaweek zittingen onder de aandacht met verkeersmisdrijven en overtredingen.  

Op deze politierechterzitting zijn diverse verkeersdeelnemers gedagvaard voor het rijden onder invloed van alcohol en/of drugs of het weigeren van een ademtest/bloedproef of rijden zonder rijbewijs.  De rijbewijzen van de verdachten waren geschorst of ingevorderd. Twee verdachten zouden hebben gereden met een combinatie van twee soorten drugs (cocaine en amfetamine respectivelijk cocaine en cannabis) . Meer informatie bij parket CVOM.