17 november Verdachten voorbereiden moord op advocaat Derk Wiersum

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Tijd -
  • Locatie rechtbank Amsterdam

Ook op 9 en 10 oktober en 2,14,17,20,23,24 en 28 november. Het requisitoir is gepland op 2 en 14 november. Strafzaak tegen een groep verdachten van deelname aan een bende die zich toelegde op de voorbereiding van moorden, zware mishandeling en diefstal en heling van auto’s.

Op de lijst met aanklachten staat onder meer de betrokkenheid bij de moord op advocaat Derk Wiersum in 2019 (voorbereidingshandelingen) en het uitlokken van een moord op 30 oktober 2019 in Utrecht. Daarnaast diverse inbraken met diefstallen en heling van auto's. Ook bezit van klauwhamers, honkbalknuppels en bivakmutsen en bezit van onder meer een machinepistool, een revolver en munitie.