Magazine Opportuun

Opportuun is het relatiemagazine van het Openbaar Ministerie en verschijnt tot zes keer per jaar. De meest recente editie van Opportuun is altijd in de kiosk van het OM in te zien.

Abonnee worden

U kunt in een mail naar opportuun@om.nl de redactie vragen om een gratis abonnement. Dan ontvangt u voortaan een bericht met link naar het online magazine als het blad is verschenen.”

Verwerking persoonsgegevens

Bij een aanmelding voor Opportuun gebruiken wij uw gegevens alleen om u een mail te sturen wanneer een nieuwe editie is verschenen. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld. Wanneer u zich uitschrijft worden uw gegevens binnen dertig dagen verwijderd. Uitschrijven kunt u te allen tijde doen via opportuun@om.nl.

Papieren versie

Opportuun wordt gelezen op politiebureaus, gemeentehuizen, ministeries en advocatenkantoren door heel Nederland. Wilt u ook kosteloos een aantal exemplaren van de gedrukte versie van Opportuun toevoegen aan de bibliotheek van uw bedrijf, overheidsinstantie of opleidingsinstelling? Neem dan contact op met de redactie via opportuun@om.nl.

Vanaf 2017 vindt u de digitale Opportuun 2017 in de kiosk van het OM