Verdachte betrokken bij dodelijk steekincident Goedenraadweg blijft langer vastzitten

De 15-jarige verdachte die is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het dodelijke steekincident, waarbij een 15-jarige jongen overleed, blijft 14 dagen langer vastzitten. Dat heeft de rechter-commissaris vandaag beslist. Hij wordt door de officier van justitie verdacht van doodslag.

Onderzoek

Het onderzoek naar het incident loopt nog volop. Rechercheurs van het grootschalig onderzoeksteam krijgen steeds meer duidelijkheid over de toedracht van het steekincident. Na gesprekken met getuigen, het bestuderen van telefoons van betrokkenen en andere onderzoeksbevindingen ontstaat nu het beeld dat er tussen het slachtoffer en de verdachte een ruzie was. De twee 15-jarige jongens zochten elkaar donderdagmiddag op bij het speelpark aan de Goedenraadweg en hadden beiden messen bij zich. 

Getuigen

Heeft u informatie over het steekincident, weet u misschien iets meer over de toedracht of heeft u zelf iets gezien of gehoord? Deel deze informatie dan met de politie. Informatie kan gedeeld worden via het formulier op politie.nl. Ook kunt u bellen naar 0900-8844. Heeft u informatie die u liever vertrouwelijk wilt melden, dan kunt u contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen: 088 - 661 77 34. Uiteraard kunt u ook anoniem melden via 0800-7000.