Meer aanhoudingen in verband met dood Poolse man

Er zijn een tweede en derde verdachte aangehouden in het onderzoek naar de dood van een 44-jarige man in de Minckelersstraat afgelopen zondag. De eerste verdachte is donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris en blijft in voorarrest.

De 44-jarige Poolse man zonder vaste woon- of verblijfplaats werd zondagavond 17 april dood aangetroffen in een woning aan de Minckelersstraat. Hij is vermoedelijk door een misdrijf om het leven gekomen. Een 39-jarige Poolse man zonder vaste woon- of verblijfplaats is dezelfde avond als verdachte aangehouden. De rechter-commissaris heeft donderdag besloten dat hij 14 dagen langer in voorarrest blijft.

Dinsdag werd een 42-jarige man en woensdag een 20-jarige man aangehouden, beiden met de Poolse nationaliteit en zonder vaste woon- of verblijfplaats in Nederland. Zij zullen vrijdag worden voorgeleid aan de rechter-commissaris. Alle drie de verdachten wordt doodslag dan wel zware mishandeling met de dood tot gevolg ten laste gelegd.

Onderzoek nog in volle gang

Het onderzoek van de politie is nog steeds in volle gang. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Het rechercheteam wil graag iedereen spreken die mogelijk informatie heeft over de overleden man of die dingen zijn opgevallen rondom de woning of in de straat. Deze informatie kan worden gedeeld via de opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.