Zes verdachten aangehouden in omvangrijke ondermijningsonderzoeken

Aan de hand van informatie uit onderzoek Argus heeft politie Rotterdam vandaag in verschillende onderzoeken zes verdachten aangehouden in de regio en hebben meerdere doorzoekingen plaatsgehad.

Doorzoekingen

Bij de doorzoekingen zijn onder meer 27 vuurwapens, 20 messen, 70 telefoons (waaronder ook cryptotelefoons), 12 auto’s, 2 boten, 1 jetski, exclusieve designeritems, grote geldbedragen en verdovende middelen in beslag genomen.

Verdenking

De aangehouden personen worden verdacht van corruptie, handel in verdovende middelen, vuurwapenbezit en deelname aan een criminele organisatie. De verdachten zitten in volledige beperkingen en mogen alleen contact hebben met hun advocaat. De onderzoeken zijn in volle gang en meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.