Contact

Het Ressortsparket is een landelijke organisatie met vier vestigingen: Amsterdam, Arnhem-Leeuwarden, Den Haag en 's-Hertogenbosch. Aan het hoofd van het Ressortsparket staat landelijk hoofdadvocaat-generaal: mr. M.B.G. (Mariëtte) Bode. Het bestuur van het Ressortsparket bestaat uit mr. M.B.G. (Mariëtte) Bode, mr. E.A. (Lisan) Wösten (hoofdadvocaat-generaal) en mr. P.J. (Paul) Huijser (directeur bedrijfsvoering).

  • Het Ressortsparket, vestiging Amsterdam behandelt het hoger beroep tegen vonnissen van de arrondissementen Amsterdam en Noord-Holland.
  • Het Ressortsparket, vestiging Arnhem-Leeuwarden behandelt het hoger beroep tegen vonnissen van de arrondissementen Midden-Nederland, Noord-Nederland en Oost-Nederland.
  • Het Ressortsparket, vestiging Den Haag behandelt het hoger beroep tegen vonnissen van de arrondissementen Den Haag en Rotterdam.
  • Het Ressortsparket, vestiging 's-Hertogenbosch behandelt het hoger beroep tegen vonnissen van de arrondissementen Limburg, Oost-Brabant en Zeeland-West-Brabant.